Kundehistorier

«Med BT360 Virksomhetskontroll har vi fått god struktur og oversikt over leverandør- og kundeavtaler, alle sentrale dokumenter for styret osv. Og ikke minst – informasjonen er tilgjengelig for de som trenger den både internt og i styret. Dette er effektivt, tidsbesparende og ikke lenger personavhengig. Vi liker veldig godt varslingssystemet med påminnelse når noe bør gjøres og hvem som bør gjøre det. Løsningen er i det hele tatt meget god for en SMB-bedrift og til en fornuftig pris.»
Rizalina Jenssen, Daglig leder Asor Helse AS

«Jeg er meget fornøyd med denne måten å rapportere på. God analyse og fleksibel kommentarfunksjonalitet, både for regnskapslinjer og oppsummering, gjør at verktøyet er effektivt for egen dokumentasjon så vel som for dialog med kunden. Skal jeg trille terning så blir det en sterk femmer, man må jo alltid ha litt å strekke seg etter….»
Thomas F. Svenkesen, Manager i BDO

«BT360 gir god dialog og samhandling. Verktøyene er pedagogisk tilrettelagt og kan deles effektivt.»
Svein Wiik, Partner KPMG

"BT360 / Lederkilden er valgt av Revisorforeningen som et verktøy som kan bidra til at rådgivningstjenester kan utøves på en kvalitetsmessig god og lønnsom måte."
Per Hanstad, Administrerende direktør Revisorforeningen

Analyseverktøyene på BT360 gir unik innsikt på kort tid, er enkle å bruke og gir et uvurderlig underlag for diskusjoner, vurderinger og beslutninger.»
Steinar Jacobsen, Administrasjonssjef Mustad Industrier AS

«For våre regnskapsmedarbeidere er brukergrensesnittet enkelt og det er lett å tilpasse rapporter til kundens ønsker. Det går også raskt å lage likviditetsprognoser når vi benytter denne rapporten i kombinasjon med verktøy for likviditetsbudsjett.»
Trym A. Sivertsen, Daglig leder Kvalitet & Ledelse AS

«Jeg er meget godt fornøyd. Her har vi fått et verktøy som jeg har savnet i kommunikasjon mot kunde. Meget bra!»
Knut Haddal, Daglig leder Atelas AS

;