Sikkerhet

BT360 er en portal med verktøy for bedriftsmarkedet. Innholdet som legges inn av deg som bruker kan være sensitivt av natur, og krever ekstra sikkerhet.

På denne siden finner du informasjon om det sikkerhetsarbeidet som er gjort på BT360.

Brukertilgang

Brukertilgangen er personlig og må i henhold til våre Standard leveringsvilkår ikke deles med andre. Ved ønske om flere tilganger se produkter og priser.

Innlogging

Innlogging gjøres med det brukernavnet og passordet du velger. Beskytt ditt passord, ha oppdatert anti-virus på din datamaskin, og logg deg ut når du er ferdig.

Sikker nettverkstrafikk

All kommunikasjon mellom deg som bruker og BT360 blir sendt kryptert. Dette gjøres ved å bruke en HTTPS-forbindelse for sikker webtrafikk.

Lagring av data

Data som lagres i BT360 er knyttet til din personlige bruker. Du kan selv slette data som er lagt inn ved behov.